Сър Пол Маккартни се разголи за ЧНГ

Музикантът се готви да посрещне новата година на луксозния остров Сен Бартелми

Ексклузивно
23:30 - 31 Декември 2020
9544
Сър Пол Маккартни се разголи за ЧНГ

Сър Пол Маккартни се разголи и показа нова прическа. Музикантът се готви да посрещне новата година на луксозния остров Сен Бартелми.

Бившият китарист на „Бийтълс”, който е на 78 г., почива на карибския остров заедно със съпругата си Нанси. Маккартни определено е в добро настроение, тъй като новия му солов албум „Маккартни III” достигна до номер 1 в американската класация на „Билборд”.

Той също така разкри пред медиите, че продължава да общува с Джордж Харисън дори и след смъртта му.

През 2001 г. музикантът Джордж Харисън загуби битката с рака на белите дробове и стана вторият Бийтълс, който напусна този свят. И въпреки че Харисън вече го няма, неговият приятел и колега Пол Маккартни има начин да пази връзката им жива и го поздравява всяка сутрин.

Точно до изхода на дома на Маккартни има посадена ела и именно тя е онази частица от Харисън, която остава жива за Пол Маккартни. В интервю той разказа: „Джордж беше запален по растениевъдството и беше отличен градинар. Даде ми това дърво като подарък. Аз го засадих до портата си и всяка сутрин, когато излизам с колата, го поглеждам и казвам: „Здравей, Джордж”.

Превод от в. "Дейли мейл"