Сара Джесика Паркър: Да пукна, ако си туря ботокс!

Инжекциите щели да попречат на мимиката на актрисата

Шоу
12:45 - 25 Октомври 2023
2111
Сара Джесика Паркър: Да пукна, ако си туря ботокс!

Заездата от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър заяви в интервю за „Телеграф“, че се дразни от въпросите за остаряването. "Повечето мъже на моята възраст - 58 г., никога не ги питат за това. Ние ставаме всяка сутрин, правим милион различни неща, продължаваме живота си ... Просто не разбирам защо се набляга толкова много на мислите за остаряването и възрастта", каза Паркър.

Звездата от култовия сериал "Сексът и градът" и продължението му заяви, че никога през живота си няма да си сложи инжекции с ботокс, тъй като това може да се отрази негативно на работата ѝ.

"Аз съм актриса - трябва да мога да движа веждите си. Трябва да мога да изразявам емоции с мимики и да "общувам" с лицето си".

Паркър добави, че на съпруга ѝ Матю Бродерик едва ли ще му хареса, ако тя започне да се бори по този начин с бръчките.

Интересното е, че наскоро актрисата заяви, че не изключва възможността да използва ботокс и не вижда нищо лошо във факта, че жените на възраст се опитват да изглеждат по-млади. Но подчерта, че за нея това все още е отворен въпрос.

Бившата колежка на Паркър, Ким Катрал (Саманта от "Сексът и градът"), изразява противоположната гледна точка. 60-годишната актриса заяви, че ще се бори със стареенето "по всички възможни начини", както с ботокс, така и с хирургическа намеса.