Сарафа: Джошуа се би като жена, Руис е торба с ла**а!

Едвам издържах до третия рунд, превключих канала

Спорт
13:15 - 10 Декември 2019
1876
Сарафа: Джошуа се би като жена, Руис е торба с ла**а!

Боксовата легенда Серафим Тодоров коментира победата на Антъни Джошуа над Анди Руис в типичния си ексцентричен стил. Сарафа, който е родом от Пещера, разказа, че е издържал да гледа само до третия рунд и е страшно ядосан от случващото се с любимия му спорт.

50-годишният шампион заяви пред boec.bg, че боксът вече се е превърнал в порно и участниците в него заблуждават зрителите, тъй като мачовете се нагласят.

"Гледах, разбира се, но това не е бокс. Превърнаха го в порно! Боксът беше по мое време. Сегашните не са боксьори, това са измекяри! Доста хора с много пари умряха като кучета. На млади години си отидоха от този свят заради подписан договор с Дявола. Боксът е мъжка игра, тези тотално ме разочароваха", каза Тодоров.

"Издържах до третия рунд. Това е порно, не е бокс. Ядосах се и смениха канала на телевизора. Тези се продават за пари и само заблуждават хората. Как ще се качиш ти на ринга и ще се правиш на Чарли Чаплин!? Aз като се качвах гледах да ги убивам, изяждах ги. А сегашните само гледат да правят чалъми", допълни бившият боксьор.

"Джошуа се кривеше като мадама на ринга. А уж е велик боксьор. Беше като мадама край кюфтето, пълно с ла*на! Нали си представяте, че ако бях аз, този изобщо нямаше да го трая. Щях да му изкарам ла*ната през устата! .
Стига, моля ви! Този Руис боксьор ли е?! Някакъв шкембер… Той не може да удря дори, само драскаше Джошуа", завърши Сарафа.