Съседи реват от 12-те „горили” на Вин Дизел

Актуални новини
22:00 - 14 Април 2021
4707
Съседи реват от 12-те „горили” на Вин Дизел

Съседи на холивудската звезда Вин Дизел, който държи къща под наем в Доминиканската република, са се оплакали от неговите агресивни 12 бодигардове, съобщава сайтът за новини от шоубизнеса TMZ.

Жители на района са разказали, че навръх католическия Великден „горилите” на актьора блокирали движението по една от улиците, за да могат той и семейството му да покарат велосипеди необезпокоявани.

Един от съседите написал писмо на звездата, в което изразява недоволство от действията им. „В течение на няколко седмици аз лично бях свидетел и чух и от други собственици за безпрецедентното поведение на вашите охранители в близост до нашите домове и на плажа.

Те разпитваха хората, затваряха улицата с високопроходими превозни средства, спираха разхождащите се жители, когато вие карате колело“, казва се в писмото.

Източник, близък до звездата от „Бързи и яростни“, „Спасяването на редник Райън“, „Умиротворителят“ и др., е заявил пред изданието, че Вин Дизел от 20 години летува в Доминикана, но никога не е попадал в подобни конфликти и отлично се разбирал със съседите си.

Той пояснява, че на Великден служителите му затворили улицата, защото актьорът и семейството му раздавали кошници с подаръци на местни работници.