Сашо Кадиев неузнаваем: Развя черни къдрици като Боб Марли

Новини
21:59 - 18 Февруари 2020
3368
Сашо Кадиев неузнаваем: Развя черни къдрици като Боб Марли

Водещият на „Преди обед” Сашо Кадиев обра овациите на зрителите днес с изключително атрактивна визия. Освен че бе обул розови чорапи, шегаджията нахлупи черна къдрава перука на главата си, с която създаде карнавална обстановка в студиото.

Причината Сашо да се маскира с буйните букли бе темата за плешивостта, която дискутира подробно  в рубриката си в предаването д-р Неделя Щонова.

През цялото време водещият наместваше тежката перука върху главата си, за да не падне, с което развеселяваше събеседниците си.

Кадиев обаче взе присърце най-вече темата за отпуските, след като екранната му партньорка Деси съобщи, че белгийска фирма е постигнала мечтата на всеки работещ и е обявила, че всеки може да взима отпуск колкото и когато поиска.

Сашо веднага реагира, като заяви, че е в стрес и след въпрос на Деси да не би да смята да напуска, той пусна тънка шегичка: „Искам да напусна, но вие не ми позволявате.” После попита дали пък в компанията не търсят хора.

След като разбра, че търсят, се оживи, но посърна от информацията, че фирмата е за изкуствен интелект и търси служители, които да разбират от сложната материя.