Сашо Кадиев: Понякога с Деси не си говорим с дни наред

Новини
13:57 - 03 Септември 2020
2225
Сашо Кадиев: Понякога с Деси не си говорим с дни наред

„И двамата сме хора, които не премълчават това, което мислят, и в началото имахме разминаванията заради това. Имало е моменти, в които буквално не сме си говорили дни наред. Отдавна свикнахме един с друг и знаем какво да очакваме и в добро, и в лошо“, призна Александър Кадиев за екранната си половинка Деси Стоянова. 

Водещата на предаването „Преди обед“ ще е първият гост от новия сезон на предаването „Търси се“, който стартира на 6 септември. Екранната половинка на Сашо Кадиев рядко дава интервюта, свързани с личния си живот, но водещите Нели и Меги ще докоснат сърцето.

За Деси, като колега и като приятел, ще сподели журналистът и продуцент на „Преди обед“ – Георги Тошев.

„Деси е честен в професията си човек и приятел, на който мога винаги да разчитам. Тя претърпя изключително развитие в ефир, но все още остава много симпатична с липсата на самочувствие на истинска звезда“, откровен е Тошев.

В личния свят на водещата Нели и Меги ще я срещнат с любовта на живота й – нейния съпруг Велислав Русев, с когото са заедно вече 20 години. Искрата между тях пламва в редакцията на вестник „Сега“, където двамата работят тогава.

„Влюбих се в нейната красота на първо място и в нейната прецизност и отдаденост към всичко, което прави. И до днес я наричам „най-красивата бяла жена на света“, романтично споделя Велислав.

Деси ще признае, че тя е по-емоционалната в тяхното семейство и че се радва от сърце на връзката, която съпругът й има с двамата им синове – близнаци. Какви други изненади са й подготвили Меги и Нели - зрителите ще научат в първия епизод за новия сезон.