Сашо Кадиев събра жените си (КУЛТОВИ СНИМКИ)

Новини
12:19 - 02 Август 2021
9489
Сашо Кадиев събра жените си (КУЛТОВИ СНИМКИ)

Сашо Кадиев събра двете си жени - бившата Таня Тончева и настоящата си изгора Ивелина Чоева. Актьорът и тв водещ пусна серия от снимки от родното Черноморие, на които е с майката на дъщеря му Кати, младата си любима и щерка си. Четиримата са заедно на почивка, а това което написа под фотоса Кадиев, развълнува голяма част от феновете му, видя Lupa.bg. 

На снимките двете дами позират усмихнати, прегърнали си и се наслаждават на семейната почивка в Черноморец. В компанията е и малката Кати, която е между мама и новата си мащеха. 

"Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!", пише водещият от bTV под кадрите.

В коментарите се включи Катето Евро, която заяви: "Гордея се с теб, Саши!". Последователите на актьора го засипаха с коментари, че истинският герой е Таня. "Тя е човекът, с който да се гордее Катето, в името на детето си преглътнала толкова много! Широко скроената е тя! Браво на вас Таня!", пишат в коментарите: "Май в цялата ситуация най-много всички трябва да се гордеят с широката душа на Таня и поклон за възпитанието, което е получила от майка си!".