Сашо Роман: Вече си слагат силикон в гъзовете, фолкът умира!

Ветеранът избъзика Глория за липсата на хитове в огромния й репертоар

Общество
16:30 - 09 Февруари 2023
11366
Сашо Роман: Вече си слагат силикон в гъзовете, фолкът умира!

Твърде песимистично и неласкаво се изказа за настоящето и бъдещето на поп фолк жанра иконата на леката музика Сашо Роман. Синеокият ром с истинско име Александър Първанов смята, че качествените изпълнители са отстъпили мястото си на разгологъзени дами с въпросителни морални качества.

"Абе, момче, вече си слагат силикон и в гъзовете", избухна Сашо в подкаста на Тото от "Скандау". - "Вместо да пеят минават през кастинг на диванчето."

Водещият Тото се опита да спори със Сашо, като му обърна внимание, че много от днешните изпълнители имат музикално образование и даде за пример смуглите секссимволи Фики Стораро и Меди.

"Те пеят, момчетата, вярно е. Ама е пълно и с такива - довчера била машинописка или продавачка, днеска хванала микрофона. А музиката иска талант", отвърна Роман.

11 албума - 0 хита

Ветеранът не се посвени да се закачи и с колежката си Глория, която отдавна е мишена на присмех заради факта, че за четвърт век кариера така и не записа нито едно знаково парче.

"Какво да кажа, много я уважавам, но това е певицата, която има 11 издадени албума и нито един хит", избъзика се Сашо с русчуклийката.