Сашо Йорданов: Ще изпълзи ли партизанинът Доган на 9 септември?

Ако "почетният партизанин" не се появи, това ще означава, че "революцията" закъснява

Политика
22:49 - 08 Септември 2024
2508
Сашо Йорданов: Ще изпълзи ли партизанинът Доган на 9 септември?

Утрешният ден 9 септември е подходяща дата, за да се случи очакваното: появата на Ахмед Доган. Досегашното му партизанско поведение е нормално да приключи на тази дата. Утре празнуват комунистите. Това написа в социалните мрежи евродепутатът Александър Йорданов.

И още:

А с тях Доган има много взимане даване през годините. Нека не забравяме, че ДПС под негово ръководство многократно се сдушаваше с БСП. Управляваха заедно. А 9 септември е ден, в който членовете и симпатизантите на БСП се превъзбуждат. Налазват ги фамилни спомени, власт им се привижда, отмъщение дори. И тъй като днес освен Доган други партизани ние нямаме е напълно логично да очакваме той да слезе от гората и да зарадва не само БСП, но и бъдещите си партньори от ПП-ДБ. И не ми възразявайте, защото всички отлично знаем, че в тези партии гъмжи от комунистически дечурлига и от наследници на татковци и майки от ДС.

Това е моята прогноза. Очаквайте утре, на 9 септември, появата на Ахмед Доган. Но, ако "почетният партизанин" не се появи, това ще означава, че "революцията" закъснява. Изобщо, много той се кри и е време да се появи.