Сбогом, дано си щастлива: Емили Тротинетката обяви, че напуска България

Първо обаче ще продаде апартамента и ще си „смени пола“

Новини
14:10 - 13 Август 2024
4443
Сбогом, дано си щастлива: Емили Тротинетката обяви, че напуска България

Емили Йорданова, която след изцепките си по пътищата стана по-известна като Емили Тротинетката, взе категорично решение за живота си през следващата година.

Трансмомичето, което иначе си е момче, заяви, че е решила категорично да се премести да живее във Великобритания, защото животът в България вече е станал непоносим.

"Хора! Ще се наложи да се сбогувам с Родната България и за Замина да живея във Обединеното Кралство,

далеч от всички подигравки, използвания и гавра!

Там животът ми ще се нормализира, ще започна работа и ще се развивам пълноценно без проблеми! Решила съм го!", заяви блондинката, която понякога се представя и като Емили Джоузефин Милс.

Тротинетката, която преди година реши да смени имената си, за да забрави завинаги семейството си, ще замине за чужбина с най-близкия си човек - Тихомир от "Фермата". Преди това обаче има да свърши някои важни неща.

"След като продадем апартамента, ще си направя операцията и ще заминем за Лондон.

Преди това ще замина първо при една близка приятелка в Бостън, Англия, с която имаме отношения и връзка, ще работя с нея, ще си събера пари за квартира и така нататък и след това ще се преместя да живея в Лондон за постоянно", казва в изявлението си Емили.

"Наистина вчера осъзнах, че няма какво да ме задържи в България и затова избирам да отида в чужбина, защото явно аз съм за там! Не ми върви в нищо в тази България", оплака се още трансджендър активистката.

Тя изтъкна, че каквото захващала на родна почва, то не се получавало.

"Нито с книжката, нито с делото за имената, нито правят операции, нито работа мога да си намеря,

нито НИЩО! Затова съм решила през 2025 година да кажа "Сбогом, България!" и "Здравей Великобритания!", категорична е Емили, която преди време беше заявила намеренията си да заживява в Италия, където също има приятелки лесбийки.