СБОГОМ, ВЕНЕЛИНЧО: Николета Маданска показа новия си мъж

Журналистката дълго страда по раздялата с бившия шеф на Би Ти Ви, но вече не е самотна майка

Шоу
18:00 - 11 Септември 2024
7751
СБОГОМ, ВЕНЕЛИНЧО: Николета Маданска показа новия си мъж

Николета Маданска дълго страдаше от разбитата си връзка с бащата на децата й Венелин Петков. Нежната журналистка напусна Би Ти Ви, след като уволниха възлюбения й в знак на подкрепа, но за съжаление щастието на двойката беше твърде кратко.

Според близки до чукналата 40 години това лято блондинка, тя така и не успяла да се пребори с болните амбиции на мъжа си. Той се интересувал само от кариерата си, не обръщал достатъчно внимание на синовете си, не помагал на жена си в домакинството, а и трудния му характер накарал Николета най-накрая да проумее, че няма бъдеще с този мъж.

Колкото и да го обичаше, спортната журналистка направи решителната крачка и се раздели с него, като се върна в дома на родителите си Мишо и Свобода заедно с хлапетата.

Въпреки че са разделени отдавна с Венелин, Николета Маданска дълго не беше поглеждала друг мъж, а се бе фокусирала върху работата и отглеждането на децата си. Днес обаче тя вече не е сама.

Скромната журналистка не се похвали сама с новата си изгора, но ги спипаха папараци. Николета и приятелят й пазаруваха в голяма столична хранителна верига, където тя си избра сладко и банички без да й пука за калориите. За мъжа до нея още не знаем нищо, освен че е видимо малко по0възрастен от Маданска и наближава 50-те.