Сбогуваме се с лекар от "Откраднат живот"

Нещо за четене
13:46 - 02 Март 2021
4974
Сбогуваме се с лекар от "Откраднат живот"

Тази седмица един любим образ завинаги ще напусне „Откраднат живот“, а едно сърце ще бъде разбито. Драматичната раздяла ще се превърне в истински кошмар за останалите лекари в „Св. Анастасия“, които ще се окажат жертви на ироничната игра на съдбата.

Днес зрителите ще се сбогуват с един от лекарите, които са ги докосвали през всички вълнуващи сезони. Макар и да вървим към големия финал, снимките на тези сцени бяха изключително емоционални. За пореден път ще си дадем сметка, че животът е по-сложен и непредвидим отколкото ни се иска – оставаме съкрушени и опустошени в момент, в който смятаме, че сме успели да подредим голямата картина“, споделя екипът на продукцията.

Междувременно битките за власт ще бъдат по-ожесточени от всякога. В надпреварата за притежание ще участват Фотев, Методиев, Тасев, Захариев и Наков – всеки от тях ще трябва да избере своя отбор и да направи всичко възможно да спаси или завоюва болницата. В ултимативните игри ще бъде замесено и отвличане, което ще предаде дръзко послание.

Пред сложна дилема ще се изправи Куртева, която ще трябва да реши как да продължи напред и да направи най-доброто за своя син. В сложните решения отново ще бъдат замесени Пенев и Врабчев, които няма да останат безразлични, а ситуацията около малкия Ради ще ексалира с неприятни последствия.

Напрежението за доктор Димова ще я принуди да разговаря с баща си за своето бъдеще в болницата. Сред сблъсъците с колеги обаче ще открие и разбиране там, където не би предположила. Неволна грешка на сестра Жекова ще извади от зоната на комфорт Васко.