Scorpions откриват утре Midalidare rock

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ ще пеят на Джулай морнинг

Култура
12:15 - 28 Юни 2023
3267
Scorpions откриват утре Midalidare rock

Toчно ден остава до началото на третото издание на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley 2023. В него ще вземат участие 13 от най-известните световни рок групи.

Тридневният рок фестивал, който се провежда в чирпанското село Спасово, ще бъде открит от 18:30 часа от De La Bona, след това на сцената ще се качат Iron Savior I Dynazty, а кулминацията на първата фестивална вечер ще бъде изявата на легендарната група Scorpions.

Организаторите са помислили и за утрото на 1 юли - известно като Джулай Морнинг, за доброто настроение на присъстващите в 5:00 часа сутринта ще се погрижaшт Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“.

Вечерта всички любители на рока ще могат да чуят на живо Amalgama. След тях на специалната сцена ще се качат Black Sonic Pearls, Laguna Coil и Blind Guardian.

Специално за всички присъстващи на втората фестивална вечер ще забият Europe.

В последната вечер на сцената ще се качат Fortress Under Siege, Battle Beast, Epica, а вълнуващото преживяване ще закрият музикантите от световноизвестната група Helloween.

Освен концерти на прочути групи организаторите са подготвили в трите фестивални дни и богата програма от съпътстващи прояви- винени турове. На 2 юли любителите на рока ще имат възможността да се включат и в рок куиз.