Сделано в СССР: Страшна грозотия стана "Мисис Русия" 2023

Наталия Оскар възмути цяла Москва, настояват да отнемат титлата й

Нещо за четене
19:10 - 07 Юни 2023
53458
Сделано в СССР: Страшна грозотия стана "Мисис Русия" 2023

Ужасяваща грозотия бе избрана за "Мисис Русия" 2023. Моделът и певица Наталия Оскар бе коронясана като най-привлекателната омъжена жена в Москва преди дни. Снимките на Наталия без фотошоп обаче шокираха дори самите руснаци, които по традиция смятат, че "нашето си е най-хубаво". В социалните мрежи и медиите се появиха унищожителни публикации по адрес на новата "Мисис Русия", както и призиви титлата да й бъде незабавно отнета.

Идеална е за Карбовски и Петър Волгин...

Наталия Оскар беше една от 83-те претендентки за короната. Тя е родена в Далечния изток, но идва да спечели популярността си в Москва. Оскар изпя песента си "I'm Your Mrs. Russia" на финала, което само подхрани слуховете, че победата й е купена. Оказа се, че страшилището е омъжено за местен баровец, приближен до властта в Кремъл.

Омразата сред руснаците започна непосредствено след публикуването на снимки на победителката от конкурса. Без фотошоп и филтрите на Инстаграм и Фейсбук тя изглеждаше любезно казано непривлекателна за зрителите. И понеже няма как да изразят мнението си за войната на психопата Путин в Украйна, като отдушник на гнева на московчани служи грозната им мисиска. Хиляди руснаци са гневни от очевидната подигравка с конкурса и недоволстват срещу обявената за най-красивата омъжена тяхна сънародничка.

Нас ако питате, наистина си я заслужават! Точно Наталия Оскар е истинското лице на Русия днес - страшилище, което неуспешно опитва да се маскира на нещо красиво и привлекателно. Идеална за Мартин Карбовски и Петър Волгин...