СЕИР: Илена Гунчива без маска в „Билла”, изгониха я

Личности
15:29 - 21 Януари 2022
8539
СЕИР: Илена Гунчива без маска в „Билла”, изгониха я

Депутатът адв. Елена Гунчева, наречена иронично от колегите ни в НС Илена Гунчива заради мекия си пловдивски диалект, се нацупи и обяви, че повече няма да пазарува „Билла”.

Причината - касиерка направила забележка на нейно депутатско височество да си сложи маската правилно. Пловдивският депутат от „Възраждане“ е възмутена от „наглата и арогантна“ касиерка, тъй като си позволила да повиши тон на депутатското божество, дори да крещи.

А касиерка не е направила нищо друго, освен да спази приетите правила за безопасност в магазина и да уведоми клиента, че има такива правила. Илена Гунчива очевидно си е въобразила, че може грачи срещу продавачките, понеже вече е депутетка, съскат срещу „възрожденката” в социалните мрежи.

Невъзпитаният персонал не знаел откъде му идва заплатата, твърди Гунчева. А тя знае ли откъде идва нейната като народен представител?

И кой, по дяволите, се интересува къде пазарува депутат Елена Гунчева и къде повече не иска да пазарува. За случката в магазина тя би трябвало да си замълчи, но е решила да я направи обществено достояние, сякаш търси съчувствие.

Тя ни съобщава, че не иска да спазва правилата. Но това вече го знаем, тъй като е част от парламентарна група, която искаше да бутне Народното събрание заради тези правила. 

"Май бизнесът е време да осъзнае, че се издържа с парите на клиентите си, а не е на издръжка към министъра на здравеопазването“, оплаква се още депутат Гунчева. Доста глупаво съждение, с което спорът й с касиерката може да приключи. Очевидно е, че трябва да се доверим на незнайната касиерка, отколкото на знайния депутат.

Описаната случка е сериозен гаф за депутат Гунчева, ако изобщо разбира с какво точно се е похвалила. Тя държи да знаем мнението й за работата на касиерките, тъй като е народен представител. Вече знаем.

Затова касиерките не бива да повишават тон на хората от "Възраждане“, защото те са чувствителни, когато им говорите за мерки, маски, зелен сертификат. Просто ги изгонете културно, ако това изобщо е възможно.