Сеизмолог : Идат земетресения

Причината е космическа - хелиоцентрично подравняване

Мистика
12:48 - 15 Март 2024
358727
Сеизмолог: Идат земетресения

Слънчевата система се готви да поднесе на човечеството уникално астрономическо шоу, което може да предизвика сериозни сътресения в земната кора, пише сайтът Ammon News. Холандският сеизмолог Франк Хугербетс, известен с точните си прогнози, обяви предстоящото грандиозно събитие, което ще се случи тези дни - от 13 до 17 март.

Според Хугербетс планетарното подреждане в тези дни е наистина специално. Класическите съвпади на Юпитер, Уран и Слънцето, които се случват на всеки 14 години, се допълват от Меркурий и Венера, създавайки уникална конфигурация от небесни тела.

Позовавайки се на предупреждение от Проучването на геометрията на слънчевата система (SSGEOS), Хугербетс предупреждава за възможните последствия от тази рядка среща. Експертите прогнозират възможни земетресения с

магнитуд до 8,0 поради това астрономическо събитие.

Сеизмологът отбелязва, че трябва да се обърне

специално внимание на периода от 15 до 16 март, когато вероятността от сериозни сеизмични събития е голяма. Опустошителните последствия могат да бъдат непредвидими и учените призовават за бдителност.

Въпреки че мненията се различават по отношение на възможното въздействие на това астрономическо явление, експертите препоръчват да има подготовка за възможните последствия. Само времето ще покаже колко сериозни могат да бъдат резултатите от това уникално астрономическо събитие.