Секнаха купоните у Жени Калканджиева

Крими
15:00 - 15 Май 2020
34470
Секнаха купоните у Жени Калканджиева

В образцова съкооператорка се е превърнала Жени Калканджиева след бурния съседски скандал с мятане на яйца,  заради който се озова в ареста, сподели самата красавица с репортер на Lupa.bg. Мис България от далечната 1995 г. се е отдала на дзен релаксация със свещи и ароматни пръчици и най-силният шум,  който се чува от апартамента й, е този от пералнята,  похвали се Жени.

"Изолирали сме Тачо на село, сега сме си само двамата с Жорко", заяви Калканджиева. - "Няма  гости, няма  музика, четем книжки, гледаме  филми и си прекарваме чудесно."

Жени сподели още, че в дома й наистина е идвала инспекторка от Държавната агенция за защитас на детето, но всички твърдения, че може да й бъдат отнети родителските права, са пълна нелепица. "Да, появи се една жена с тефтер, поиска да види стаята на Жорко, записа си нещо и си тръгна", сподели Жени.

Преди задържането дългогодишната шефка на "Визаж" сама се хвалеше с мощните купони, които прави в дома си в столичния квартал "Бояна". Шестата по красота показа, че се е оборудвала с огромни колони, микрофон и в дома й всяка вечер е като на циганска сватба.

Малкият Жорко във вихъра на купона

Дори гледахме клипче "Не на коронавирус депресията", в което Тачо пуска музиката на макс. През това време синът им Жорко кара тротинетка в дома и дори подскача с нея, а баща му се е дегизирал с перука и танцува с черпак в ръка.

"Съседите наистина как издържат с такива просто не знам, трябва да ви изселят от кооперацията", "Ако живеехме в нормална държава такива като вас и семейството ви щяхте да сте изхвърлени от кооперацията много преди дори да успеете да изплатите първата вноска за жилището, за което толкова се притеснявате :) само че не живеем и се налага съседите ви да се саморазправят с вас. Хора с тонколони за сватби в апартамента си нямат право дори на дума защита по темата...", коментираха съседи на Жени. Сега на шума е сложен край, или поне временни спирачки.