Сексът и градът: Кари Брадшоу не остарява (ГАЛЕРИЯ)

Мода
13:15 - 25 Март 2020
6683
Сексът и градът: Кари Брадшоу не остарява (ГАЛЕРИЯ)

Актрисата Сара Джесика Паркър днес става на 55 години. Подобно на героинята си журналисткатка Кари Брадшоу от хитовия сериал "Сексът и градът" звездата привлича вниманието със стил, елегантност, а често и с екстравагантност. Сара Джесика Паркър е най-известна с ролята на Кари, но в кариерата си има участия в над 60 филмови и телевизионни продукции.

Сред тях са „Вихърът на танца“, „Първороден син“, „Момичетата просто искат да се позабавляват“, „История в Лос Анджелис“, „Точен прицeл“, „Сексът и градът“, „Камъкът на раздора“, „Фалстарт“, „Новогодишна нощ“, „Клуб Веселие“, „Всички пътища водят към Рим“, „Развод“ още много други.



Сара Джесика Паркър показа наскоро перфектна фигура на плажа. Тя се появи там в цял тъмносин бански костюм и с книга под мишница, която след това дълго време чете, излегнала се на пясъка. Феновете в интернет похвалиха актрисата, подчертавайки, че на нейните години, изглежда просто зашеметяващо и могат да й завидят доста по-млади нейни знаменити колежки.

Тайната на красотата и фината фигура на Сара Джесика е проста – всекидневни тренировки във фитнес залата и два пъти седмично се занимава с йога. Освен това, актрисата кара велосипед и често върти обръч. В същото време звездата от „Сексът и градът“ се придържа към здравословен хранителен режим.


Сара Джесика Паркър се събуди известна след излизането на телевизионния сериал „Сексът и градът“ през 1998 година. Наскоро тя призна, че по време на снимките е била обект на сексуален тормоз от страна на свой колега, но не пожела да го назове по име. 


Актрисата е носителка на две награди „Еми“ и четири награди „Златен глобус“. Родена е на 25 март 1965 г. в Нелсънвил, САЩ. На 19 май 1997 г. се омъжва за актьора Матю Бродерик. Синът им Джеймс Уилки Бродерик е роден на 28 октомври 2002 г. и носи името на бащата на Бродерик – актьора Джеймс Уилки Бродерик. На 22 юни 2009 г. се раждат близначките Марион Лорета Елуел и Табита Ходж, износени от сурогатна майка.


След шестте сезона в сериала „Сексът и градът“ Сара Джесика Паркър и актьорският състав снимат пълнометражните филми „Сексът и градът“ (2008) и „Сексът и градът 2“ (2010). Продукциите се радват на голям успех.


Паркър е считана за модна икона и влиятелна фигура в областта на модата. Била е лице на световноизвестни марки в тази индустрия и участва в редица рекламни кампании. На 7 юни 2007 г. тя представя собствена модна линия Битън, която включва дрехи и аксесоари.