Сексбомба от "Спасители на плажа" пипна рак на гърдата

Актрисата ще се нуждае от операция, но чака лекарите ѝ да определят дали ракът се е разпространил и кога ще започне химиотерапия и лъчетерапия

Шоу
10:15 - 10 Януари 2024
2410
Сексбомба от "Спасители на плажа" пипна рак на гърдата

Звездата от "Спасители на плажа" Никол Егерт е диагностицирана с рак на гърдата на 51 години. Актрисата, която също участва в ситкома от 80-те "Charles In Charge", каза пред списание People, че е била диагностицирана с рак на гърдата в стадий 2 на крибриформен карцином в началото на декември.

Егерт каза пред американското издание, че пътят до поставянето на диагнозата е бил „труден“, казвайки: „Чета вдъхновяващи цитати и банални неща, и това ми помага“.

Актрисата ще се нуждае от операция, но чака лекарите ѝ да определят дали ракът се е разпространил и кога ще започне химиотерапия и лъчетерапия.

Приятел на Егерт създаде страница в GoFundMe, за да финансира нейното лечение, тъй като е „минало много време от "Charles In Charge" и "Спасители на плажа"“.

Нейна приятелка написа на страницата за набиране на средства: „Като самотна майка тя трябваше да се бори финансово, за да отгледа двете си дъщери. Тя все още има малко дете вкъщи и се ужасява, че не може да си позволи необходимото лечение и операция. Тя е загубила и двамата си родители и няма семейство, на което да се облегне или да й помогне в тази ситуация.“

Егерт каза, че нейният „най-голям страх“ е да не е до дъщерите си, Дилин, на 25 години, и 12-годишната Кийгън.

„Дилин вече е голяма, но аз имам 12-годишно дете у дома, където съм единственият болногледач. Нямам семейство. Нямам нищо“, каза тя.

Отразявайки „ужаса“ на лицето на най-малката си дъщеря, когато тя ѝ съобщава за диагнозата си, тя каза: „Веднага ме накара да осъзная, че просто няма как да се поддам на това. Това е нещо, през което трябва да премина. Това е нещо, което трябва да победя. Тя има нужда от мен повече от всичко и всеки."