Секси снимки изхвърлиха футболист от Витория Сетубал

Ръководството преценило, че поведението на Мирко Антонучи е разхайтено

Спорт
14:45 - 27 Юни 2020
8291
Секси снимки изхвърлиха футболист от Витория Сетубал

Витория Сетубал уволни дисциплинарно младия футболист Мирко Антонучи и прекрати преждевременно неговия договор под наем от Рома. Причината за решението на ръководството на португалския клуб е разхайтеното поведение на 21-годишния футболист.

Антонучи публикува на профила си в Инстаграм секси снимки със своето гадже Джиневра Ламбруски. Фотосите са изключително провокативни, а според Витория Сетубал поведението на футболиста уронва престижа на клуба.

Антонучи пристигна във Витория Сетубал през зимата, за да може да натрупа игрови опит.

"Когато си професионален спортист, ти трябва да си такъв по 24 часа на ден. Да показваш уважение към съотборници и фенове, неговото поведение не е такова. Всички сме на мнение, че това не може и не трябва да продължава и взехме решение да се разделим с него", обясни треньорът му Хулио Веласкес.

При пристигането си в Португалия, Антонучи бе предупреден от ръководството на клуба, че поведението му ще трябва да се промени, за да избегне проблеми, но италианецът продължи да споделя секси снимки със своята приятелка Ламбруски. Нещо, което доведе до края на кариерата му във Витория Сетубал.

Антонучи и Ламбруски имат повече от половин милион последователи в Инстаграм. Двамата са известни модни инфлуенсъри. Те са заедно от повече от половин година.

Ще трябва да се види дали дисциплинарното уволнение на Антонучи ще причини някаква промяна в отношенията им.