Сексскандал в Lupa.bg: Наркодилър натопил чалга изпълнителки за проституция

Новини
21:40 - 15 Октомври 2020
10461
Сексскандал в Lupa.bg: Наркодилър натопил чалга изпълнителки за проституция

Неизвестен наркодилър е подал сигнал, че няколко от известните фолкпевици докарват прехраната си чрез отдаване на тялото си срещу пари. Lupa.bg научи, че информацията е на ниво дознател и ченгетата проверяват казусите, като до месец се очаква да стане ясно - дали ще предадат материалите на прокурорите. 

Дилърът е заловен преди две седмици в Пловдив, като при разпита той започнал да "пее", как бил само дребна риба, шефовете му движили всичко. Той натопил босовете си, че се занимавали и с проституция, като намирали заможни клиенти на няколко чалгазвезди и манекенки. 

Според разказа на задържания пред ченгетата, 5 фолкпевици бръмчали за суми от 3 000 до 5 000 лева на час, като клиенти им били заможни само господа. 

Източниците ни от полицията крият дали въпросните наркобосове са заловени и какво се прави по казуса с ВИП проституцията от страна на любимките на народа. 

Припомняме, че до сексскандал, в който чалгазвезди обслужваха сексуално клиенти, се стигна и при залавяне на групата на Антон Петров - Хамстера, но тогава незнайно защо прокурор Милко Момчев скри данните за фолкизпълнителките, а по-късно делото за ВИП проституцията претърпя пълен провал. 

Сега всички се питат, дали с Иван Гешев, начело на прокуратурата, държавното обвинение ще погне и чалгазвезди за проституция.