Сектор "Б" поиска оставката на министър Красен Кралев

Съвестта ни не може да те търпи и секунда повече след скандалните, нагли и презрителни думи по адрес на Левски, възроптаха феновете на сините

Спорт
15:19 - 21 Януари 2020
1860
Сектор "Б" поиска оставката на министър Красен Кралев

Феновете на Левски продължават дискусиите по темата с клуба им, както и евентуалното оттегляне на благодетеля на клуба - Васил Божков. Привържениците имаха среща с ръководството, а след това поискаха среща и на високо ниво - с премиера Бойко Борисов.

Синята общност настоява да се решат проблемите с финансирането на клуба от "Герена" и не желаят подигравки с любимия им тим.

Публикуваме без редакторска намеса написаното в една от групите на сините привърженици във фейсбук - Сектор "Б":

"Типично по комунистически, Красен Кра(д)лев се опитва да противопоставя и настройва големи маси хора едни срещу други, за да оправдае собствената си несъстоятелност и очевадна зависимост.

Да го попитаме в негов стил - прекръстеният ФК Литекс по-важен ли е от целия български футбол, че разформировахте шампионата, за да ги вкарате незаконно в "А" група?

Тирето толкова ли ви е важно, за да направите нагласен и предизвестен конкурс за ст. “Народна армия” и базата в Панчарево?

Наистина ли трупата на Гриша Ганчев ви е толкова скъпа, че ще правите смесено публично-частно дружество с тях, за да им построите стадион насред централния парк на София в нарушение на КУП закони и нормативни уредби? За едни майка, а за други мащеха, а?

Съвестта ни не може да те търпи и секунда повече след скандалните, нагли и презрителни думи по адрес на Левски снощи и искаме НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на “министър” Кралев!"