Сектор "Б" във възторг: Смазахме милионерите от ПАОК

Спечелихме и Купата срещу Тирето, величаят се сините фенове

Спорт
12:55 - 29 Юли 2022
3256
Сектор "Б" във възторг: Смазахме милионерите от ПАОК

"Това, което се случва с Левски е наистина футболно чудо! Само преди година бяхме започнали първенството с 3 загуби и всички се питахме дали и този път ще успеем да се спасим от изпадане и фалит", радват се феновете на сините след успеха над ПАОК в Лигата на Конференциите.

Ето какво написаха още от Сектор Б за подвига на Станимир Стоилов и неговите момчета:

"Една година по-късно Левски е носител на Купата на България, взета във финал срещу Тирето, а снощи отсече главите на “двуглавия орел” - един от най-богатите клубове на Балканите (над 50 млн. евро годишен бюджет) и 1/4-финалист в същия турнир само преди няколко месеца!

Година по-късно седим и финансово доста по-стабилно (макар и все още много нестабилно), след снощния мач вече заработихме 650 000 евро от наградния фонд, отделно билети и тв права, а за важни мачове разпродаваме по 20 000 билети в рамките на минути!

Затова и сега е толкова сладко! Всичко това е най-вече за тези, които не си оставихме клуба когато стана най-трудно и опцията с припознаване или просто да си гледаме реал/барса/ливърпул/юнайтед/лацио и тн изглеждаше като много по-лесният път!

Един ден Мъри и Наско заслужават да им се вдигне паметник на Герена!

НИТО КРАЧКА НАЗАД!

САМО ЛЕВСКИ!"