Сектор "Г": Каним г-н Доносника на диспут

Спорт
13:55 - 02 Август 2020
4542
Сектор "Г": Каним г-н Доносника на диспут

Феновете на ЦСКА реагираха за поредните излиявия на благодетеля на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов. Малката Цека беше приканен на диспут със Сектор "Г", стига да има смелост.

Ето какво написаха привържениците в официалната си страница "Трибуна Сектор "Г":

"Прочетохме с интерес поредния изблик на гениалност от страна на Цветомир Найденов. Както се казва: "Крадецът вика - дръжте крадеца!"
На всички ни е ясно, че в момента господин Доносник се страхува и от сянката си, въпреки че е грижовно пазен от своите покровители в стерилен и безопасен медиен аквариум. Засега.

В този ред на мисли ще направим нещо, което трябваше да задействаме доста отдавна на лично, но сме блокирани от безстрашния господин във всички социални мрежи и както разбирате, можем да използваме само тази страница като наша официална трибуна по въпроса. Затова, да караме по същество:

Организираните привърженици на ЦСКА отправяме официална покана към Цветомир Найденов и цялото ръководство на отборчето с чуждо име за медиен диспут.

Въпреки че не се страхуват от нищо и никого, нека господинът и неговите подчинени изберат медията, времето и мястото на събитието. Нека си поговорим открито и пред цяла България за ЦСКА и да видим кой кой е. Какво ще кажеш, Цека, да запретваме анцузи и да действаме или ще продължаваш да пишеш в социалните мрежи?

Ще очакваме официален отговор до три календарни дни - предостатъчно време, ако въпросните господа имат топките и желанието нещо да се случи. Тик-так".