Сектор "Г" не остана длъжен на Южната трибуна: Госпожиците от Сухата река пак избиват комплекси

Дарението от хотел "Берлин", разбира се, е просто чиста случайност и поредният гениален ход на мафията, твърдят червените

Спорт
17:41 - 14 Октомври 2020
1694
Сектор "Г" не остана длъжен на Южната трибуна: Госпожиците от Сухата река пак избиват комплекси

Феновете на ЦСКА реагираха бързо на нападките от страна на Сектор "Б" и отговориха мълниеносно на сините привърженици.

В групата на армейците във фейсбук "Момчетата с комплекси" беше публикувана позициата на Северната трибуна.

Ето и изявлението без редакторска намеса:

"Дори в най-тежкия момент от измислената си история, когато всичките кръгове и обръчи на ДС се чудят и маят как да спасят синия Гаврош, госпожиците от Сухата река отново намират начин да избият вековните си комплекси.

Давещи се в собствената си слуз, те отново са парадоксални: измислена страница, представлявана от поредните задклавиатурни генерали, претендираща пред сините орки да има нещо общо с "ултра" сектора им, споделя някаква мозъчна диария под снимка на партизаните от Блок "5". Каква поредна кравешка небивалица!

За да стане максимално ясно на госпожиците с проблемите, от доста време насам тяхното отборче и подобието на организирани фенове отсреща будят у нас единствено и само съжаление. Тезата, че измислените им кампании предизвикват някакво огромно вълнение в нас е силно преувеличена и абсурдна. Все пак ни предстои да играем в Европа, всеки мач по трибуните се стараем да сме на европейско ниво, опитваме се да се развиваме ежедневно. Неща, непонятни за имбецилите от Подуене. Накратко казано на език, разбираем и за тях: "Ние сме у Висшата лига, батенце, а вие сте "В" група, копеле!"

Когато се борехме да спасим отбора си, за разлика от вас и сега, номенклатурата и силните на деня правеха всичко възможно това да не се случи. Удобно се забравя, че бяхме първи по посещаемост в цяла България докато бяхме във "В" група, а новото ни дружество не бе допуснато до регистрация за продължаване на участието ни в по-горните нива на българския футбол. Нещо, което бе позволено на сперматозоидите от ефбет и нещо, което ако се наложи, сме сигурни, че ще бъде позволено и на вас. И докато се случваше всичко това вашите лидерчета и организациики бяха заети с лапкането на свежо месце от любимия си клуб, но сега, когато ножът опря до кокала и кранчето спря, започнаха да се избиват помежду си. Защото именно такава е вашата природа и такава ще продължава да бъде и вашата съдба!

Затова, неуважаеми микроби, не се правете на светци. Продължавайте да се плюнчите и да драскате в социалните мрежи как на вас никога и никой не ви е помагал - все пак първата точка в бизнес плана на всеки уважаващ себе си предприемач е да стане спонсор на Кабриото и да налива безвъзмездно в дружество с над 20 млн. дълг. А дарението от хотел "Берлин", разбира се, е просто чиста случайност и поредният гениален ход на мафията, с който се слага прът в колелото на "синята машина"!

За лефски, схемата, лъжата!"