Селена Гомес с ново гадже

30-годишната певица се среща с 33-годишния Андрю "Дрю" Тагарт

Шоу
23:30 - 17 Януари 2023
5290
Селена Гомес с ново гадже

В началото на годината се появи информация, че Селенa Гомес е започнала връзка с брата на Никола Пелц - Брадли. Това обаче така и не беше потвърдено. В края на декември източник на „Ентъртейнмънт тунайт” каза, че певицата е официално необвързана, но се надява да намери любов през следващите месеци. Може вече и да го е направила.

30-годишната певица се среща с 33-годишния Андрю "Дрю" Тагарт от дуото The Chainsmokers, като двамата много се забавляват заедно.

"Те не се опитват да скрият романса си, като се промъкват в клубове само за членове", каза вътрешен човек пред медиите, добавяйки, че любовната им история е "много непринудена и сдържана". Те "ходят на боулинг и на кино", когато прекарват всяко свободно време заедно, добавя източникът.

Селена е много "привързана" към музиканта, отбеляза вътрешният човек, и трудно се "отлепя от него". Като цяло, те се "забавляват много заедно", заключва източникът.

Тази нова връзка идва само четири месеца след като беше съобщено, че Дрю се среща с най-малката дъщеря на Стив Джобс - Ив. Освен това идва само дни след като Дрю и неговият колега от Chainsmokers Алекс Пол признаха, че са правили тройки с фенки в миналото.