Селена Гомес с тежко признание: Не мога да имам деца!

Певицата обмисля сурогатно майчинство или осиновяване

Шоу
08:06 - 10 Септември 2024
1799
Селена Гомес с тежко признание: Не мога да имам деца!

"Никога не съм го казвала, но за съжаление не мога да износя собствените си деца". Това емоционално признание направи 32-годишната певица и актриса Селена Гомес в интервю за "Венити феър".

"Имам много медицински проблеми, които биха застрашили живота ми и този на бебето. Това беше нещо, за което трябваше да скърбя известно време", допълва Гомес, цитирана от Би Би Си. 

Актрисата страда от лупус - нелечимо автоимунно заболяване, при което имунната система на организма става хиперактивна и атакува нормалната тъкан. Симптомите могат да бъдат овладени с помощта на медикаменти. През 2017 г. тя разкри, че е претърпяла трансплантация на бъбрек заради болестта, напомня БТА.

През 2022 г. Гомес заяви пред "Ролинг стоунс", че може да не успее да изкара безопасна бременност заради лекарствата, които приема за лечение на биполярно разстройство.

В интервюто за "Венити феър" Гомес заяви, че се надява да има деца, и каза, че обмисля сурогатно майчинство или осиновяване.

"Това не е непременно начинът, по който съм си го представяла. Мислех, че ще се случи по начина, по който се случва за всички", каза певицата.

В момента Гомес има връзка с музикалния продуцент Бени Бланко.