Село сформира доброволчески отряд, за да се пази от Бараганския

Всички треперят от главатаря на Карнобат

Новини
21:10 - 12 Септември 2022
9167
Село сформира доброволчески отряд, за да се пази от Бараганския

Има един човек, чиято престъпна империя се управлява от автокъща в Карнобат, и този човек от години е считан за биг боса на района, тъй като е недосегаем за органите на МВР, за данъчните власти, Агенцията за безопасност на храните, АПИ. Той е по-силен от кмета, по-силен от държавната власт. И така е от много години.

Нарича се Недялко Христов, на 48 години е, семеен, с двама непълнолетни сина, официалният му адрес е в къща в карнобатското село Детелина, но на практика всичко, което се случва под повърхността на закона в Карнобатско през последните години, се ръководи от така наречения Авто сервиз "Халея” на ул. „Москва” №171.

Ако в петък, 9 септември 2022 г., журналистка от бургаския сайт dnesbulgaria.com не бе проявила смелост да публикува новина, базираща се на слухове и непотвърдена от официална държавна институция, няколко часа по-късно той така и нямаше да бъде арестуван, а щеше да продължи да дирижира организираната си престъпна група, занимаваща се с палежи, кражби на автомобили, рекет, трафик на мигранти, кражби на селскостопанска продукция, която се продава в нелегалната му зеленчукова борса, устроена на самия главен път I-6.

Това видео е заснето днес преди обед. Заварихме на място част от приближените на Бараганския хора. В Карнобат се говори, че тук доста младежи идват, но не, за да купуват зеленчуци

В Карнобат почти няма семейство, в което да не се знае кой разпространява наркотиците в центъра на града. Предлагането и употребата на дрога вече са в пандемични размери, има и непълнолетни лица, изпратени в комуни и психиатрия.