Сем. Шумахер иска €60 млн. за двореца, където лекуват Михаел

Личности
19:05 - 14 Април 2021
3373
Сем. Шумахер иска €60 млн. за двореца, където лекуват Михаел

Семейство Шумахер е обявило за продажба имението в Гланд, край Женевското езеро, където се смята, че се възстановява и лекува легендарният рали пилот Михаел Шумахер.

За мястото - Villa La Reserve в швейцарското алпийско градче, се пише от септември 2014-а, когато бе съобщено, че Шуми е преместен там.

Месеци по-рано той падна при инцидент на ски в Алпите, удари лошо главата си и пораженията върху мозъка са били огромни.

От тогава състоянието на седемкратния шампион във Формула 1 е една от големите мистерии на нашето време, а всяка информация около него е по-скоро слух и трябва да бъде приемана със солидна доза подозрения.

Но днес германското издание "Bunte" пише, че имението в Гланд е обявено за продан с цена 58.7 милиона евро. То се позовава на източници в бизнеса с недвижими имоти "не за простосмъртни", тъй като очевидно къщата и немалкото парче земя около нея на такова прекрасно място не е пусната за продажба с обява в някой популярен сайт, пише Дир.бг.

Според изданието, вече има и предложения от купувачи.

От семейство Шумахер няма коментар. Тази информация, ако се окаже вярна, ще потвърди публикации в същата немска медия от 2018-а, когато "Бунте" написа, че Корина Шумахер, съпругата на Михаел, е купила имот в Майорка и фамилията се е преместила в Испания.

И импровизираната клиника за терапия на големия пилот е там, а не в Швейцария. Знае се, че за него ежедневно полагат грижи поне 7 терапевти, масажисти и лекари.

Мистериите около Шуми явно няма да спрат скоро, а избраната от Корина линия на поведение за пълно мълчание около Михаел продължава.