Семейството на Мадона: Готвехме некролозите!

Поп звездата със сигурност отлага турнето си "Селебрейшън", остава под лекарско наблюдение

Шоу
13:30 - 29 Юни 2023
8483
Семейството на Мадона: Готвехме некролозите!

Състоянието на Мадона е било толкова сериозно, че близките й са се "подготвяли за най-лошото", споделя член на семейството пред "Мирър". 64-годишната звезда е била намерена в безсъзнание в Ню Йорк в събота и е била откарана в интензивното отделение, където според съобщенията е била интубирана през нощта.

В сряда мениджърът й Гай Осеари обяви, че тя страда от "сериозна бактериална инфекция" и се нуждае от време за възстановяване, затова отлага турнето си, което трябваше да започне във Ванкувър на 15 юли.

Роднина на родената в Мичиган певица разказа, че са прекарали няколко травмиращи дни, несигурни дали тя ще се справи.

Членът на семейството заяви, че шокиращият срив е бил сигнал за събуждане за Мадона, която вярва, че е "непобедима" и се е претоварвала изключително много, за да се подготви за турнето.

През последните няколко дни никой не знаеше в каква посока ще се развие ситуацията и семейството ѝ се подготвяше за най-лошото - каза роднината.

Последната снимка на певицата в инстаграм - от миналата седмица. Хич не изглежда болна

"Затова от събота насам всичко се пазеше в тайна. Всички вярваха, че може да я загубим и това беше реалността на ситуацията'.

Мадона е майка на шест деца: Лурдес, 26 г.; Роко, 22 г.; Дейвид, 17 г.; Мърси, 17 г.; и 10-годишните близначки Стела и Естере. Лурдес е била до нея по време на цялата ѝ хоспитализация.

Мадона е принудена да отложи горещо очакваното турне по случай 40-годишнината й на сцена в резултат на здравословните си проблеми.

Мениджърът Осеари настоява, че певицата и майка на шест деца "се очаква да се възстанови напълно" и че "здравословното ѝ състояние се подобрява", но допълва, че тя "все още е под лекарско наблюдение".

Той не разкрива кога Мадона ще бъде достатъчно добре, за да започне международното турне, а само обещава на феновете, че "ще сподели повече подробности веднага щом ги получим, включително нова начална дата за турнето и за пренасрочените концерти".

Децата на Мадона все още не са коментирали публично състоянието на майка си. Последната публикация на певицата в инстаграм беше на 20 юни - четири дни преди хоспитализацията ѝ - и включваше няколко снимки на Мадона, репетираща за турнето, заедно с надписа: "Затишие преди бурята".