СЕНЗАЦИЯ: Пилоти на Боинг 747 заснеха НЛО по време на полет (ВИДЕО)

Блестящите обекти се подреждат като Светлините от Финикс от 1997 г.

Зоната на здрача
22:27 - 15 Август 2024
4232
СЕНЗАЦИЯ: Пилоти на Боинг 747 заснеха НЛО по време на полет (ВИДЕО)

Пилоти станаха свидетели и заснеха в детайли няколко неиндефицирани летящи обекта, маневриращи в нощното небе по начин, невъзможен да бъде дело на човек.

Капитан Рууд Ван Пангеманан, който е влогър с YouTube канал, заедно със своя колега са летели с Боинг 747 от Джеда, Саудитска Арабия до Абуджа, Нигерия. В 5:00 сутринта НЛО изскочило пред погледа им в пилотската кабина. Той описа изключително яркия, подобен на звезда обект, който имаше и рязка ивица, видяна в небето далеч под него.

Заснетото НЛО първо се спуска рязко надолу, а после внезапно се връща на първоначалната си височина. „Пада ли?“, пита Ван Пангеманан, докато наблюдава странните явления от дясната страна на крилото на Боинг-а.

„Светлината на НЛО пред нас се движи свободно. Понякога напред, понякога назад, понякога наляво, надясно или обратното“, коментира пилотът.

Ярката светлина на обекта също се виждаше да мига на моменти и напълно изчезваше за секунди. По-късно в клипа се наблюдават множество подобни на вид ярки обекти в небето, докато пилотите се чуват да ги описват като НЛО.

Кадрите, направени от Ван Пангеманан, показват, че най-малко три от блестящите точки, Ван Пангеманан казва, че е видял цели четири, са подредени по начин, подобен на Светлините на Феникс, широко разглеждан феномен от 1997 г. над Аризона, който все още е без обяснение.

Пилотът също изключи обектите да са дело на човек.

„Мислехме, че светлината е самолет, но не беше на радара ни“, каза той. „Тогава си помислихме, че може би е звезда, но звездите не се движат.“

Ван Пангеманан отхвърли възможността, че това може да е сателит, особено като се има предвид колко от спътниците на Starlink на Илон Мъск обикновено се бъркат с НЛО.

„Невъзможно е сателит да се движи така“, каза той.

В допълнение към истерията, няколко души коментираха влога на пилота в YouTube и казаха, че са виждали нещо подобно в последните дни от различни точки на Земята.