Сензация: Таен словенски любовник на Мелания шокира американците

Бившата първа дама имала гореща връзка с Юре Зорчич няколко години, преди да срещне Тръмп

Новини
16:50 - 16 Октомври 2021
10896
Сензация: Таен словенски любовник на Мелания шокира американците

Сензационни снимки на бивш любовник на Мелания Тръмп нажежиха социалните мрежи. Юре Зорчич се описва като Джеймс Дийн от Словения. Мелания и Зорчич се забавлявали, докато атрактивната дама живеела в Словения, или седем години преди да срещне Доналд.

„Беше като във филм. Беше горещ летен ден през 1991 г. и беше нова сутрин за политическата ситуация в нашата страна, която беше във война. Градът беше празен и блокиран от военните. Карах мотоциклет и забелязах момиче на улицата - коя е тя? Тъй като я харесах, я последвах“, разказа Зорчич пред ABC. 

Според него той е бил във връзка с Мелания няколко години, а след това в средата на 90-те тя решава да напусне страната и да потърси професионалното си щастие в модните центрове - Италия, Франция и накрая Америка.

Бившата първа дама на САЩ е семейна с Тръмп от 13 години и американците трудно могат да си я представят с друг партньор. 

Но, разбира се, красавицата е имала и други връзки, които до този момент медиите не бяха открили. 

Славянската модна кралица се срещна с Доналд на Седмицата на модата през 1998 г., когато беше само на 28 години.

Въпреки че тогава Доналд бе женен за актрисата Марла Мейпълс, която бе втори брак, развълнуван от Мелания, той веднага я поканил на любовна среща. Както Мелания обясни на медиите: „Разменихме си телефонните номера и останалото е история“.

След сватбата във Флорида през 2005 г. двойката има син Барън и скоро след това Тръмп решава да се кандидатира за президент.

Веднага щом Доналд влезе в Белия дом, репортерите искаха да научат повече за съпругата му и успяха - стигнаха до Юре Зорчич.

А именно, както „Vanity Fair“ писа преди Доналд, Мелания не излизала често на любовни срещи с други мъже и той е единственият, който е известен.

Въпреки че въз основа на историята мнозина очакваха да видят Джеймс Дийн от Словения, след публикуването на неговите снимки има съмнения дали нещо се е случило между Мелания и Зорчич или това е просто измислена от него история.