СЕНЗАЦИЯ в Lupa.bg: Кокаинът в „Слатина” заловен в обект на висаджията Къро

Прокуратурата провали сериозна наркосделка Красимир Каменов, разкри източник от МВР

Крими
22:45 - 31 Януари 2020
16333
СЕНЗАЦИЯ в Lupa.bg: Кокаинът в „Слатина” заловен в обект на висаджията Къро

Рекордното количество кокаин, заловен при акцията на борсата в „Слатина”, за която съобщи главният прокурор Иван Гешев, е намерен в обект на Красимир Каменов – Къро, научи сензационно Lupa.bg от високопоставен източник в МВР.

Дрогата, за която към момента се смята, че е стотици килограми, лъснала в кашони с цитрусови плодове. „Белото” е импрегнирано, за да бъде прекалено трудно за откриване. След доставката получателят щял да извлече наркотикът по специална технология.

„Прокуратурата успя да развали сериозна наркосделка на висаджията, бивш съдружник в миналото на митичния Таки”, отсече униформеният източник на Lupa.bg.

„Наркотикът е внос от страни извън ЕС. Количествата са стотици килограми. Сигурен съм, че в този камион има милиони в евро”, обясни обвинител №1.

По думите на главния секретар на МВР Ивайло Иванов наркотикът е почти неоткриваем. „Три са задържаните лица, единият от тях е бивш служител на агенция „Митници””, уточни той. „Има още камиони, които трябва да се проверят. Трябва да се уверим, че цялата стока, която имаме информация, че ще дойде, е налице. Трябва да е с много високо качество”, предположи той.

Уточнение: На челната снимка виждате единствения кадър с Красимир Каменов, с който медиите разполагат