Сензация в Lupa.bg: Юлиан Вергов пребил жестоко Диана Димитрова

Побоят става на снимачната площадка на "Откраднат живот" през 2017 г., преди това двамата имат интимна връзка

Новини
18:31 - 01 Декември 2022
22243
Сензация в Lupa.bg: Юлиан Вергов пребил жестоко Диана Димитрова

Юлиан Вергов е актьорът, пребил от бой Диана Димитрова преди 5 години. Това ракрива сензационно в новия си брой седмичника "Уикенд".

Вестникът твърди, че разполага със 7 независими един от друг източника на информацията си и гарантира за нейната достоверност. Според публикацията, която заема водещата първа страница на таблоида, случката се разиграва през пролетта на 2017 г. на снимачната площадка на сериала "Откраднат живот". Там Диана влиза в образа на д-р Зорница Огнянова, а колегата й - на доц Банков.

По сценарий, актьорите имат интимни сцени в сериала. Страстта им се пренася от екрана в живота, както често се случва в арт средите. След кратка, но доста бурна връзка, обаче двамата се разделят, което поражда остър конфликт. Атмосферата в екипа става токсична, двамата си разменят обидни реплики публично. 

Според публикацията на "Уикенд", конкретната причина Диана Димитрова да бъде пребита от Юлиан Вергов, е реплика, която тя прави по адрес на дъщеря му - 15-годишната тогава Алена. Вергов обвинява довчерашната си любима, че се опитва да манипулира детето му, и обезумял от гняв, й налита на бой пред всички. Подкарва я с шамари и юмруци.

Свидетели на сблъсъка става целия екип на сериала - около 30 човека. Те все пак се намесват и разтървават насилника Вергов. Според публикацията на "Уикенд", в опит да се защити, Диана също го удря и с ноктите си издира лицето му почти до кръв.

Ден след екшъна продуцента на сериала Евтим Милошев избира да заеме страната на Юлиан Вергов и обвинява Диана Димитрова, че едва ли не е провокирала побоя. Актрисата не си вади медицинско свидетелство, но прави шокиращите снимки, които избра да покаже едва в началото на седмицата.