Сестрата на Меган Маркъл със скандална книга - "Нахалната принцеса"

Саманта нарича бившата херцогиня "егоист и социопат"

Актуални новини
13:50 - 08 Януари 2021
2138
Сестрата на Меган Маркъл със скандална книга - "Нахалната принцеса"

Полусестрата на Меган Маркъл ще издава книга, която ще разкаже и за отношенията й с екс херцогинята. През 2018 г. Саманта Маркъл нарече Меган "егоист и социопат", сравни принц Хари с хамстер, а накрая се извини за обидите.

Сега обаче изглежда, че 56-годишната Саманта планира нов, дори по-голям ход, свързан със своята полусестра.

Книгата се казва "Дневникът на сестрата на Нахалната принцеса: Част 1" ("The Diary of Princess Pushy’s Sister: Part 1") и излиза на 17 януари. Неговите 330 страници обещават да разкрият "скрити истини".

"Сред буря от фалшиви новини и медиен хаос, Саманта Маркъл споделя истината за своя живот и семейството си напук на обстоятелства и ултиматуми", споменава се в анотацията в сайта на издателството "Барнс и Ноубъл". "Понякога истината наистина е по-странна от измислицата."

Смята се, че мемоарите са били обмисляни още от април 2016 г., когато връзката на Меган с принц Хари става публична. 

Докато отношенията им се превърнаха във водеща новина, Саманта определи своята полусестра като "повърхностна службогонка" и обвини Меган за това, че е зачеркнала баща им и други членове на семейството.

През февруари 2019 г. Саманта Маркъл описа в туитър херцогинята като "богата нарцисистка", наемаща скъпи експерти за връзки с обществеността, за да подобри имиджа си.