Сестрата на Меган Маркъл: Тя остави баща ни да бере душа от инфаркт

Поредната порция плювки към херцогинята излезе на книжния пазар

Свят
14:59 - 19 Февруари 2021
1746
Сестрата на Меган Маркъл: Тя остави баща ни да бере душа от инфаркт

Преди броени дни на пазара излезе дългоочакваната книга на сестрата на Меган Маркъл - Саманта която носи заглавието "Дневникът на сестрата на Нахалната принцеса: Част 1" ("The Diary of Princess Pushy’s Sister: Part 1"). Мемоарът е повече от скандален, а нападките срещу херцогинята от семейството й достигат нови върхове.

През годините Саманта неколкократно се е изказвала негативно за по-малката си сестра, а повечето от критиките ѝ фигурират и в книгата ѝ. Какичката е сърдита, че не е била поканена на сватбата си през 2018-а. Най-много обаче атакува Меган за отношението към баща им Томас.

"Не си спомням татко някога да е казвал “не” на Мег за каквото и да било” - пише Саманта. Тя твърди още, че с порастването си Меган е започнала да става още по-изискваща към Томас. “Той плащаше Мег да получи чудесно образование, а вместо да му благодари, тя омаловажава усилията му и започна да го контролира” - се твърди още в книгата.

Саманта споделя още, че Меган много се е променила, щом се превърнала в кралска особа и започнала да се дистанцира от баща си. Тя дори чула, че кралското семейство искало да помогне на Томас след сърдечния удар, който той получи през 2018-а, преди сватбата на дъщеря си. “Кралското семейство искаше да помогне на баща ми и да се увери, че той е осигурен, но сестра ми отхвърли тази идея. Все едно не й пукаше дали ще живее", завършва Саманта.

Досега Меган Маркъл не е коментирала книгата на сестра си.