Сестри от сайт за възрастни позираха по бикини и екип на Ман Сити (СНИМКИ)

Ел Брук и Емили зарадваха феновете с провокативни пози

Спорт
22:52 - 11 Януари 2023
8464
Сестри от сайт за възрастни позираха по бикини и екип на Ман Сити (СНИМКИ)

Две от звездите на сайта за възрастни - OnlyFans, нагорещиха социалните мрежи и разпалиха мисли и страсти сред футболните фенове. Сестрите Ел Брук колежката й Емили позираха по бикини и с фланелки на Манчестър Сити преди мача на клуба за Купата на Англия срещу Челси, завършил 4:0 за Гражданите.

Ел Брук и Емили рядко се появяват заедно в социалните мрежи, но зарадваха феновете с дръзки снимки, като двете мацки показаха дупетата и коремчетата си.

Четири часа преди сблъсъка Емили сподели две разголени снимки в своя Инстаграм профил и написа: "Готова за мача".

Не е изненадващо, че снимките разпалиха различни желания и фантазии на феновете, като един от тях написа: "Най-горещите сестри на земята!", а друг се пошегува: "Бих искал да изпълня пряк свободен удар, а Брук да бъде част от стената".

Сестрите Ел (вляво) и Емили (вдясно) не са склонни да се появяват заедно в оскъдно облекло онлайн по очевидни причини

Въпреки съперничеството на Ел с другата участничка в сайта за възрастни и фенка на Челси - Астрид Ует, двойката все още не е разменила закачки в повторение на срещата от Висшата лига от началото на седмицата.

Емили има значителен брой последователи в Инстаграм

Миналата седмица Ел Брук развълнува феновете си, като обеща "най-лудата си година досега", публикувайки оскъдна новогодишна снимка с приятелите си.

Подобно на Ел, Емили също е с профил и предизвикателно съдържание в OnlyFans

24-годишната певица се включи в Инстаграм, за да публикува поредица от снимки, подчертаващи значимите събития, които са се случили в живота ѝ през последните 12 месеца.

В началото на новата 2023 година Ел Брук обеща... разкрепостено сътрудничество с любимата на феновете на Лестър Сити мадама Бони Браун.

Облечена пак във фланелка на Манчестър Сити, Ел публикува в Инстаграм въпрос: "С кого искате да работя през 2023 г.?"

Бони Браун и Ел Брук обещаха сътрудничество

Междувременно в Инстаграм на бляскавия модел, онлайн стриймър и суперфен на Лестър Сити Бони Браун беше зададен подобен въпрос.

Бони написа: "В момента, в който се появиха тези слова...", гарнирани с два емотикона със странични очи.

Въпросникът на Бони беше попълнен с името Ел Брук. След това, публикувайки отговора със собствения, Бони допълни: "Внимавай какво си пожелаваш!".

Бони Браун е луда фенка на Лестър

Добра новина за феновете на двете звезди, но не е известно кога те планират да се съберат в екип, изглежда обаче, че това ще стане по някое време тази година.

Други фенове също искаха да видят още едно сътрудничество между Бони и звездата с пикантно съдържание в профила си Лили Филипс, на което Бони отговори: "Беше последната ми колаборация. Все още предстои да се появи и още съдържание от него на моя сайт."