Северната трибуна: Между Разград и Числото има топла връзка, темата е приключена

Днес стана кристално ясно кой къде се намира и какво предстои да се случи, написаха от Сектор "Г"

Спорт
18:08 - 27 Май 2020
2153
Северната трибуна: Между Разград и Числото има топла връзка, темата е приключена

Феновете на ЦСКА излязоха с позиция, засягаща темата, която от няколко дни се върти в медийното пространство - обединение между двата отбора ЦСКА, които ще се състезават в Първа лига от новия сезон.

В официалната си страница във фейсбук Сектор "Г" даде ясно да се разбере, че обединение няма да има и всякакъв вид комуникация с ответната страна вече е приключила.

Ето и позицията на Северната трибуна:

"Армейци, във връзка със събитията от последните 24 часа, проведените срещи и изписаните десетки страници по темата от знайни и незнайни, ще заявим ясно и категорично следното:

Въпреки опитите ни за консолидиране на позиции с братя Найденови в името на един отбор с името ЦСКА в Първа лига, такова нещо няма да се случи и считаме темата за приключена от наша страна, а срещата вчера за грешка.

Какво точно се развива в представите на собствениците на EFBET не можем да кажем, но можем само да предположим топлата връзка в посока Разград и нейното индиректно влияние върху ситуацията. Вече сме сигурни, че дори да е имал желание за подобни действия, господин Найденов е бил посъветван по точния начин откъдето трябва.

Преди всичко днес стана кристално ясно кой къде се намира и какво предстои да се случи - ще приемем численото туморно образувание на ст. "Българска армия" - НАШИЯТ ДОМ, очаквайки да чуем тих шепот под формата на песни за любимия ни отбор и от сектор "Б".

Aut inveniam viam, aut faciam!"