Севим Али е депутатът-талибан с мерцедеса, бързал за Сараите при Доган

Полицията в Бургас не смее да спира колите със специален режим на движение

Крими
17:11 - 13 Август 2024
5652
Севим Али е депутатът-талибан с мерцедеса, бързал за Сараите при Доган

Депутатът от ДПС Севим Али се е возил в мерцедеса, който като камикадзе беснееше по магистрала "Тракия"в неделя. За случката алармираха десетки шофьори, едва разминали се с катастрофата.

Експертът по пътна безопасност Диана Русинова първа съобщи, че депутатски “Мерцедес” с регистрационен номер СА8812КВ, който не вози охранявано лице кара опасно, засича автомобили и е с пуснат специален режим на движение. 

“Полицията в Бургас не успя да реагира и да го спре на територията на ОД МВР Бургас”, написа Диана Русинова в публикацията си.

По думите на разгневен служител на НСО, в “Мерцедеса” се е возил депутатът Севим Али, който е бързал за Сарая на Ахмед Доган в Росенец.

Бургаският народен избраник бесня по "Тракия" онзи ден

Честа практика на полицията в Бургас, след устна заповед на кмета Димитър Николов, била да не спират колите със специален режим на движение, дори след сигнали от граждани на телефон 112, че тези коли се движат опасно по родните пътища. Самите полицаи не им се занимава, защото после трябвало да дават обяснение на началниците си, защо са спрели някой депутат, който искал да стигне някъде по – бързо.

Всъщност, колата на камикадзето Севим Али е можело да бъде установена и по ТОЛ камерите и да стане ясно още вчера, че е отишла в Сарая на Доган.