SEX, наркотици и рокендрол: Бившият мъж на Памела Андерсън: Бях жиголо и спях с възрастни жени за пари!

Стоиш с тях, усмихваш се, докато вечеряте, а ако поискат, стигате и до леглото, призна барабанистът Томи Лий

Изповеди
18:00 - 19 Август 2024
3792
SEX, наркотици и рокендрол: Бившият мъж на Памела Андерсън: Бях жиголо и спях с възрастни жени за пари!

За "палавите" навици на рок звездата на Motley Crew Томи Лий се знае отдавна. Неслучайно в интернет пространството още се въртят сцени от секс касетата му с бившата му половинка Памела Андерсън, а и като типичен рокаджия, и сам никога не е крил огромното си либидо.

Наскоро обаче барабанистът направи още по-шокиращо признание, а именно, че в младостта си е бил и жиголо за богати и възрастни дами. В интервю за подкаста на комика Тео Фон Лий разказва, че е заработвал солидни суми като жиголо, преди да стане известен.

По-късно тя се омъжва още 4 пъти, но и до ден-днешен определя именно рокаджията като "любовта на живота си". 

"В комплекса ни имаше една дама, която бе нещо като съдържателка на публичен дом, наричахме я "Мадам". Тя управляваше целия бизнес и предлагаше на всеки, който хареса, да му плаща, за да излиза с по-възрастни жени. Стоиш с тях, усмихваш се, докато вечеряте, а ако поискат, стигате и до леглото". Музикантът уточни, че е вършил услугите за период около две години, но добави, че е имало моменти, които никак не са му харесвали.

"Мога да го нарека по куп различни начини, но реално си бях проститутка, предполагам. Мъжки ескорт... каква е разликата, изобщо? Тотална лудост", коментира той. "И да, имаше моменти, в които бях там само за компанията. Пиеш, вечеряш и се забавляваш и всичко е прекрасно. Но понякога тези жени искаха повече и буквално настръхваш, като знаеш какво предстои".

Той обобщи тази част и с признанието, че "когато сексът не ти харесва, той е твърде странно нещо".

Е, със сигурност в по-зрелите му години този тип занимания са му допадали повече, особено като се знае бройката фенки, минали през постелята му, както и фактът, че двамата със звездата от "Спасители на плажа" Памела Андерсън бяха и женени от 1995 до 1998 г. и имат и двама сина. По-късно тя се омъжва още 4 пъти, но и до ден-днешен определя именно рокаджията като "любовта на живота си".