SEX скандал потапя "Спайс гърлс" ? Мел Би и Джери мачкали чаршафите

Новини
07:56 - 25 Март 2019
2974
SEX скандал потапя "Спайс гърлс"? Мел Би и Джери мачкали чаршафите

Скандалната Мелани Браун, известна на феновете с артистичното Мел Би, е на път окончателно да разруши крехкия баланс на взаимоотношенията в най-популярната дамска банда "Спайс гърлс". Бившата наркоманка даде интервю за ITV, в което простодушно обяви пред водещия Пиърс Морган, че двете с колежката й Джери Халиуел, днес Хорнър по мъж, често са се отдавали на лесбийски ласки в ранните години на групата.

Интервюто ще се излъчи през лятото в поредицата на телевизионния канал "Life stories". Загрижена за голямата си уста обаче, Мел Би е разпратила есемеси на всичките си колежки веднага след записа, за да си признае какви ги е надробила пред камерите.

"Със сигурност Джери ще ме убие. Мъжът й (милиардерът от Формула 1 Крисчън Хорнър) също ще ме убие", в типичния си глуповат стил коментира изцепката Мелани. Тя добавя, че се надява червенокосата й приятелка да не отрича казаното, защото "двете наистина се забавлявахме по онова време". И добави, че Джери има "страхотни гърди".

Поне засега не се очаква разпад в групата, която след броени дни започва подготовка за голямото си турне това лято. Изявите стартират в Дъблин на 24 май, като всички от първоначалния състав, без Виктория Бекъм, че участват в събитието. Всяка от четирите дами ще има предвиден хонорар от 418 000 паунда за всеки от 13-те концерта, което означава, че едва ли "Спайс гърлс" ще решат да се разделят на фона на такива приходи, независимо какви ги говори Мел Би.

Мелани, която се разведе с филмовия продуцент Стивън Белафонте през 2017 година след проблемен 10-годишен брак, разказа подробно за безразборния секс и наркотиците в автобиография, която излезе наскоро. Отдавна е известен и фактът, че тя е бисексуална.

евица, която се разведе с филмовия продуцент Стефан Белафонте през 2017 година след проблемен 10-годишен брак, разказва подробно за безразборния секс и наркотиците в автобиография, която излезе наскоро. Отдавна е известен фактът, че тя е бисексуална.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/stsena/lesbo-afera-v-spays-grls-mel-bi-prizna-che-e-machkala-charshafite-s-kolezhka_news664433.html