Сгащиха италианец, изнасилил 160 момичета

Актуални новини
14:23 - 24 Октомври 2020
2795
Сгащиха италианец, изнасилил 160 момичета

52-годишен италианец, издирван в Германия по подозрение за извършване на 160 изнасилвания и сексуални нападения, главно върху непълнолетни момичета, е арестуван във Франция, предаде BBC, цитирана от БГНЕС.

Френската бригада BNRF за залавяне на бегълци заяви, че е бил задържан миналия петък в Румерсхайм-ле-Ха близо до Мюлуз. Заподозрян в 150 обира българин задържаха във Франция Българин, заподозрян в извършването на най-малко 150 обира, арестува френската полиция.

Предполага се, че той е действал от 2011 г. Извергът бил издирван във връзка с нападения главно срещу децата на неговите партньори, между 2000 и 2014 г. От службите за сигурност заявиха, че до момента в Германия са били открити 122 разследвания срещу него.

Информацията от Франция сочи, че сред престъпленията, за които е заподозрян, са изнасилванията на дъщеря му в продължение на няколко години. Германските власти за първи път алармираха своите колеги на 7 октомври, че заподозреният е преминал във Франция. Сбъркаха случаен пътник със заподозрян за убийство във Франция

Властите на летището в Глазгоу задържаха по погрешка мъж, когото заподозрели за убийството на семейството му преди 8 години, съобщава B... Прочети повече В крана сметка издирванията е бил задържан на 16 октомври. Понастоящем той се намира под арест в Колмар по време на процедурата за извършване на екстрадиция.