Шайката на Боби подгрява на тежки софри преди Конгреса (СНИМКИ)

Ексклузивно
08:20 - 12 Октомври 2021
17667
Шайката на Боби подгрява на тежки софри преди Конгреса (СНИМКИ)

Борислав Михайлов и кликата му не си губят времето и правят всичко възможно да не пуснат кокала и да запазят статуквото в БФС. Часове преди днешния извънреден Конгрес, на различни места в София са били организирани тежки софри - запазена марка на Боби и компания, научи Lupa.bg.

От снощи картинката из столицата е повече от тривиална и добре позната на аудиторията - тежки маси, тънки мезета на килограм и квалитетни напитки с литри. И всичко това до малките часове на 12 октомври, но за някои мерките и заповедите на РЗИ не важат.

Ето и разпределението: в ресторант “Трето полувреме” в Студентски град (Б. а. - заведението е собственост на Вили Вуцов и негови ортаци) хапват и пият делегатите от Варненска област, които по принцип са настанени в "Хилтън".

Това е Георги Мирчев - шеф на зоналния съвет във Варна. Той се грижи за доброто настроение в “Трето полувреме”

В "Шератон" са делегатите от Сливен, Ямбол и т.н , а в "Дон домат" в столичния квартал "Редута" са от Плевенска, Врачанска и други области, които са настанени в "Маринела".

Случайно или не, последните ги обслужва Емил Костадинов, а в "Шератон" домакин е Йордан Лечков.

Настанени са с пари на БФС и вечерите се плащат от централата, разбира се, но са поканени само поддръжниците на Боби Михайлов. Събитието е формулирано като “официална вечеря”.