Шакира и Луис Хамилтън - новата най-обсъждана светска двойка

След Пике, певицата е отново влюбена, пишат таблоидите. Двамата споделят общи интереси в модата, музиката и сърфа

Новини
17:49 - 17 Юни 2023
7529
Шакира и Луис Хамилтън - новата най-обсъждана светска двойка

46-годишната певица Шакира и 38-годишният пилот във Формула 1 Луис Хамилтън вероятно имат връзка, която надхвърля приятелството и дори се целуват пред близки хора. Свидетели на Гран при на Испания твърдят, че са ги видели да се прегръщат и целуват в Монтмело, както се споменава в статия на журналистката Силвия Таулес от El Confidencial, която Труд цитира. 

Цитирайки преки източници от семейството на Шакира, медията потвърждава, че връзката между двете знаменитости е в началото и я описва като радостно и приятно началото й, съобщават и журналистите от marca.com.
Пресата посочва, че Шакира и Хамилтън са се познавали от известно време и са били приятели, но връзката им е започнала по време на GP в Маями.

Завръщането на Шакира в Маями бележи положителна промяна в живота й, тъй като тя се усмихва и се наслаждава на различни развлечения и спортни събития с приятелите си.
Раздялата й с бившия защитник на Барселона Жерар Пике имаше дълбоко въздействие върху нея и й отне много време да се възстанови. Въпреки че все още се чувства наранена и обидена, ситуацията изглежда се подобрява.

В компанията на Хамилтън Шакира изглежда отново намери причина да се усмихва. Двамата споделят общи интереси в модата, музиката и сърфа. 

Нито Шакира, нито Луис Хамилтън са потвърдили или отрекли слуховете за предполагаемата им връзка.