Шакира и Пике имат общо 380 милиона евро, ще делят само 10

Двамата ще трябва да се споразумеят и за попечителството над двете им деца Саша и Милан

Шоу
12:45 - 10 Юни 2022
2894
Шакира и Пике имат общо 380 милиона евро, ще делят само 10

Шакира и Жерар Пике се разделиха след десетилетна връзка и веднага принудиха таблоидите да хванат моливите и да изчислят подялбата на общото им богатство. Състоянието на певицата възлиза на почти 300 милиона евро, докато Пике има активи на стойност около 80 милиона евро. Липсата на брак означава, че тези цифри ще останат непроменени.

Имотите, закупени от двойката преди да се съберат, също няма да бъдат делени. Колумбийската певица притежава имение в Маями на стойност около 13 млн. евро, а футболистът има триетажна къща в центъра на Барселона, оценявана на 4,5 млн. евро.

Основният въпрос около подялбата е свързан с капитала и имотите, които двамата са придобили по време на връзката си. Те също така ще трябва да се споразумеят и за попечителството над двете им деца Саша и Милан. Според "Информалия" двамата вече са наели адвокати, които да защитават интересите им. Двойката купи къща през 2012 г. в престижния квартал Есплуге де Льобрегат на стойност 4,5 млн. евро. По-късно, през 2015 г. двамата се сдобиха с друга къща близо до "Камп Ноу", за която похарчиха около 5 млн. евро. Това са единствените два имота, закупени от тях през годините на връзката им.