Шакира се гаври с Пике: Смени Ферари с Туинго!

Новата песен на колумбийката събра над 24 милиона гледания за 10 часа

Топ
13:49 - 12 Януари 2023
3540
Шакира се гаври с Пике: Смени Ферари с Туинго!

Дългогодишната половинка на Жерар Пике – Шакира, взриви не само музикалния свят с новата си песен, която за 10 часа събра 24 милиона гледания. Колумбийската изпълнителка посвети новото си парче на вече бившия футболист, на когото роди две деца, но след изневяра от негова страна 11-годишната им връзка приключи.

„Съжалявам, вече хванах друг самолет“, с тези думи започва песента на Шакира.

„Няма да се връщам тук, не искам ново разочарование. Твърдиш, че си шампион, а когато имах нужда от теб, показа най-лошата си версия“, продължава тя.

„Вълчица като мен не е за начинаещи. Вълчица като мен не е за хора като теб. Бях твърде голяма за теб, затова си с някой точно като теб“, с тези стихове Шакира препраща към хита си „She wolf“ от 2009-а година.

„Разбери, че не съм виновна, че те критикуват. Правя само музика, съжалявам, че те напръсках“, заиграва се колумбийката с думите, тъй като „напръсках“ на испански е salpique, което тя отчетливо разделя на sal-pique.

Във втората половина на песента Шакира продължава с играта на думи, използвайки името на новата приятелка на Пике – Клара.

„Tiene nombre de persona buena. Claramente no es como suena. Tiene nombre de persona buena, claramente es igualita que tú, pa' tipos como tú“, пее Шакира, което в превод на български е: „Има име на добър човек. Очевидно не е това, което звучи. Тя носи името на добър човек, явно е същата като теб, за момчета като теб.“

„Размени Ферари за Туинго. Размени Ролекс за Касио“, пее му още колумбийката и го съветва да поработи върху мисловната си дейност: „Много фитнес, но поработи върху мозъка си също.“