Шамани предрекоха края на Доналд Тръмп като президент

Равновесието между Съединените щати и Русия ще бъде възстановено

Новини
18:53 - 27 Декември 2019
2596
Шамани предрекоха края на Доналд Тръмп като президент

Доналд Тръмп няма да спечели втори мандат, а равновесието между Съединените щати и Русия ще бъде възстановено. Това предрекоха перуански шамани за следващата година.

Независимо как изглеждат и звучат, възгласите и напевите, поръсването с листа и топенето на портрети на световни лидери в морските вълни имат за цел само и единствено да повдигнат завесата на глобалните и локалните събития през 2020-а. Знаците могат да бъдат разгадани от висшите перуански шамани, които обединяват сили и умения в обща церемония на плажа Пескадорес в Лима. Участниците са единодушни за краткия прочит на политическото планетарно бъдеще през следващите месеци.

Валтер Аларкон, шаман: Виждаме как друга личност ще стане президент на Съединените щати. Доналд Тръмп няма да бъде преизбран. На негово място ще дойде друг, защото те търсят баланс с президента Путин, така че да няма повече разногласия и такива неща.

Груповият танц на шаманите съдържаше пълен набор от положителни вибрации, насочени към южноамериканските президенти - с пожелание следващата година да е по-добра за тях.