ШАМПИОН! Скандалният Сашо Александров бие Вальо Топлото, харчи милиони за щерка - кифла в Дубай

В това време другата дъщеря на боса на "Топлофикация" гасне в плен на секта

Общество
13:31 - 13 Юни 2024
10229
ШАМПИОН! Скандалният Сашо Александров бие Вальо Топлото, харчи милиони за щерка - кифла в Дубай

Истинска финансова вакханалия, на която би завидял и предшественикът му Вальо Топлото, е завихрил подалият оставка току що изпълнителен директор на “Топлофикация София” ЕАД Александър Александров, твърдят запознати.

“Топлофикация София” ЕАД трупа ежегодни загуби, въпреки че пазарното й положение граничи с монопол. От 2019 г. начело на дружеството застава  Александров. По време на управлението си той усърдно лъскаше имиджа си с платени хвалебствени статии и захаросани тв-интервюта.

Докато оскотелият от глад български народ къта стотинки да си плати парното и зъзне на изключени радиатори, босът на столичното топло е профукал милиони в Обединеното кралство за глезотиите на щерка си Теа. Малката е студентка трети курс в британски частен университет, за който властният й татко брои по 100 000 паунда годишно, твърдят нашенци на Острова.

Госпожицата, чийто гардероб е препълнен с топ брандове от ранга на Dsquared2, Ermano Servino, Louis Vuitton, Balmain, Chanel и Versace, спи за по 11 000 лв. (5 хил. GBP) на седмица в просторен мезонет на пъпа на Лондон, където комшии са й руски олигарси, финансови акули от Ситито и наследници на арабски монарси, заедно с международни аферисти и топ държанки.

Само наемът на Теа в Англия е 180 000 лири годишно

Годишният наем, който Александър Александров плаща с “държавната” си заплата за имота на престижната Бонд Стрийт е 180 000 британски паунда!!! За трите години следване, таткото на Теа се е изръсил с близо 540 000 лири.

Момата пътува до най-слънчевите и безбожно скъпи дестинации. Малдиви, Сейшели, Дубай, където никому неизвестната ни сънародничка отсяда в хотели за по 2000 евро на ден и поддържа тена си на баровски яхти, чийто наем не пада под над 15 млн евро. Връх в разточителството на Теа бил хеликоптерът, нает да я откара от Ница в Монако, с уговорката, че на самолетната площадка я чакало сребристо Ферари, което кифлата паркирала точно пред емблематичния Hotel de Paris в Монте Карло.

На фона на циничния разгул, другата дъщеря на Александров (от първия му брак) гасне в нечовешка мизерия, на ръба на лудостта. В тийнейджърските си години момичето пада в лапите на секта, чиито гурута за по-малко от година промива мозъка й, пристрастявайки я към опиати. Александров не щял да чуе за пропадналата си наследница, затварял грубо телефона на майка й и отказвал да даде и една стотна от парите, с които обсипва Теа. Клетницата преживявала с мизерна социална помощ от 300 лв., а неин дом били психодиспансерите, отвратени са близки до семейството.