Шарън Стоун обвини дядо си в сексуален тормоз

Актрисата сподели как и е била подмамена да се снима в култовата сцена в „Първичен инстинкт“

Свят
16:38 - 30 Март 2021
3500
Шарън Стоун обвини дядо си в сексуален тормоз

Холивудската звезда Шарън Стоун обвини родния си дядо в сексуално насилие. Актрисата разказа за това в интервю за „Ню Йорк таймс”, посветено на предстоящото излизане на мемоарната й книга The Beauty of Living Twice („Красотата да живееш два пъти“).

В книгата мис Стоун пише, че в юношеска възраст със сестра й Кели били малтретирани сексуално от дядо им по майчина линия. Обсъждайки това признание в интервюто, актрисата заявява, че решението да дадат гласност да случилото се е взето заедно с Кели.

„Поговорихме и с майка ни, в началото тя възприе всичко стоически, а после ми написа писмо, в което признава, че тази информация много я е объркала“, отбелязва Шарън Стоун.

Актрисата добавя, че като завършила книгата, я прочела на глас на майка си.

„Бях настинала и лежах. Когато приключих да чета, тя се качи при мен в леглото и в продължение на час и половина аз записвах нейните разкази. И след това пренаписах голяма част от книгата. И тогава я посветих на майка си“, разказва звездата от „Първичен инстинкт“.

По-рано през март актрисата сподели как е била подмамена да се снима в култовата сцена с кръстосването на краката в „Първичен инстинкт“ без бельо.