Шарън Стоун от Алиекспрес проговори за "Ергенът"

Шоу
16:35 - 21 Февруари 2022
10691
Шарън Стоун от Алиекспрес проговори за "Ергенът"

27-годишната Габриела от Сливница, която стана известна като Шарън Стоун от Алиекспрес, се озъби на хейтърите, които заляха мрежата с нейни колажи. Тунингованата мома от шоуто "Ергенът" изригна във фейсбук, видя Lupa.bg. 

"Относно примиера на предаването “Ергенът” бих искала да съобщя на цялата аудиотрия, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е реалити шоу и неговата цел е да бъде интересно за обществото, поради големият брой коментари и снимки на мой гръб, аз мога да кажа, че съм си свършила работата спрямо продуцентите и формата на телевизията. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление, нито Вие сте съвършени, нито аз. Това е просто шоу с цел разтоварване, ако някой има перфектни форми, характер и тн, да се беше записал и да беше участвал", написа перхидролената мома с няколко правописни грешки. (б.а. правописът на вишистката е запазен)

Габриела се мисли за Шарън Стоун, феновете на шоуто я оприлича на копие на актрисата, но от Алиекспрес

Майката на Габриела също я защити.

"До всички мои приятели от фейсбук, това е дъщеря ми Габриела,тя участва в “Ергена”, защото обича да се забавлява , тя е най-откровения , забавен , отговорен и коректен човек когото познавам и всеки който е имал допирни точки с нея, ще каже същото! Благодаря на хейтърите, че я правят известна!, пише Димитрина.